Tuesday, June 21, 2011

Ya Prosto Lyublu Tebya - I just Love You




Vechernyaya grustʹ v okno postuchit ko mne
No ya ne boyusʹ, ya sam yee zval k sebe
O, kak vysoko i kak nezavisimo
Letaet lyubovʹ propisnaya istina.

YA prosto lyublyu tebya
YA prosto begu za toboĭ
No ne obmani menya(ne obmani menya)
Ne znayu lyubvi inoĭ.

YA prosto lyublyu tebya
YA prosto begu za toboĭ
Ne ostanovi menya
Ne znayu lyubvi inoĭ.

Rozhdaet teplo zhivoe dyhanie,
No kak tyazhelo ot neponimaniya
Zakroyu glaza ya, chtoby rasslabit·sya
Skupaya sleza po serdtsu prokatit·sya.

YA prosto lyublyu tebya
YA prosto begu za toboĭ
No ne obmani menya
Ne znayu lyubvi inoĭ.

YA prosto lyublyu tebya
YA prosto begu za toboĭ
Ne ostanovi menya
Ne znayu lyubvi inoĭ.

Zemlya drozhit, sletev s orbit
I ya krichu tebe: «Postoĭ!»
Izvergayu grom, goryu ognem
I gasnut zvezdy nad Moskvoĭ.

Kak svet zvezdy
sverkaeshʹ ty
Vse ostalʹnoe — yerunda
Ne vazhno, ne vazhno...

YA prosto lyublyu tebya
YA prosto begu za toboĭ
No ne obmani menya
Ne znayu lyubvi inoĭ.

YA prosto lyublyu tebya
YA prosto begu za toboĭ
Ne ostanovi menya
Ne znayu lyubvi inoĭ.
Ne ostanovi menya

Album terbaru dari DIMA rilis penghujung mei lalu.Finally last week saya sudah dapat download full album, dan lirik pun sudah bisa diperolehi.Bolehla nyanyi pas ni.BTW this is my current fevret song! Lagu ni GILA B*BI punya sedap!

Since last week, saya memang kerap dok mainkan lagu nie waktu kerja... sampai opismate asik tanya kenapala saya asik dok putar lagu cina ni jer....

HELLOOOOO!! its not chinese... its a russian song laaa! haiyorrhhh!! (tang mana bunyik cina ntah!)

Selain vitas, zara, sergey, alsou dan max, dima antara penyanyi rusia yang paling bes lagu2 dia!

Saya uplodkan lagu ni, incase kalo ada sesapa nak try dengar.Kalo tak sedap tue, bukan salah lagu nie lah, and bukan jugak salah pendengaran kalian... mungkin citarasa berbeda.... PEACE YALL!!



video

4 comments:

Wilayah Sepet Kuku said...

apa pun tak faham..apa pun tak faham..
selain kretip...ameer ni suka lagu yg org tak bape nak faham ek..uniqnyeeee :)

addyaholix said...

oooh faham la maksud lyublu tebya. hahaha ;)

meer miller 2 sepet kuku said...

eheh! nak wat camna... sejak dulu MM lebih cenderung melayan muzik.sebab yang menangkap pendengaran kita memula adalah melodi... kemudian baru lirik.utk MM, lirik jatuh tempat kedua.kalo lirik tahap dewa punya bes tapi lagu macam hampeh...nak layan pun tak bes.Sejak ujung tahun lepas terjebak ngan lagu2 rusia.... sedap gila lagu dorang.... sib baek tak gila nie.... haha

meer miller 2 addy said...

hahahahah bahser baru untuk dipelajari ;P haha