Monday, June 27, 2011

Peti Es Orang Bujang

Haaaaaa....!! disebabkan tiada apa yang terasa ingin ditulis hari ini, apa kata hari ni kita terjah tengok apa yang selalunya ada kat dalam peti es orang bujang dalam tempoh satu bulan....

Well saya ni bukan jenis orang yang kuat makan, tapi saya akan selalu pastikan makanan sentiasa ada untuk saya makan.Sebab saya selalunya makan mengikut mood.Ada ketika seharian saya tidak makan tidak menjadi soal... dan ada ketika juga dalam sehari, berpuluh-puluh kali saya membuka peti es... (jangan amalkan membuka peti es terlalu kerap ok) semata-mata berulang-alik makan.

But most important thing is, pliz make sure dalam peti es itu mempunyai kepelbagaian makanan.Maknanya disamping makanan-makanan 'fastfood' pastikan juga ada buah-buahan dan snek-snek berkhasiat untuk dimakan... katanya.... ! bhahahaa!!

Apa-apapun, peti es kalian, kalian sendiri yang menentukan.... betol tak? ;)

Oklah mari kita terjah peti es orang bujang selama tempoh bulan Jun ini....JOMMMMM!!










Tadaaa!! pic di bawah saya snap semalam.... nampak kemas skett kan dari picca2 yang di atas kan?!... sebab semalam mood rajin saya untuk mengemas peti es datang!Apapun, selalulah pastikan kebersihan peti es kalian ok.... selain sedap mata memandang.... sedap juga jiwa menikmati... huhu btw, insyaallah... kalaulah sebulan ada perintah darurat... rasanya saya still boleh survive kot meski hanya berkurung dalam rumah! wakakaka!!!




Sekian! :P

4 comments:

rudy bluehikari said...

pisang jangan letak dalam peti ais.... nnt cpt mmburukkkkk...err..tp sedap gax kan pisang sejuk2 masuk ke mulut...hahahaha

addyaholix said...

yang lekat kat peti ais takde gambar ke? :P

Meer Miller said...

rudy : btol tue.. cuma kalo nak makan cepat2 ok laaa.... well pisang goreng panas pun orang makan sedap gak kan? hawt okeh! :P

Meer Miller said...

addy : ada laa... b4 dh wat spesel entry bout dat stuff... huhuh