Tuesday, February 1, 2011

Roti Tak John


Pagi ni saya bangun awal... setelah solat subuh saya lihat jam masih awal.Beginilah kalo opis letaknya hanya 5 menit dari rumah.Tidak perlu buru-buru.Juga tak perlu hadapi macet dijalanan.

Saya langsung ke dapur melihat apa yang boleh dibuat.Kadang jemu jugak kalo tiap hari harus breakfast di luar.So, tiba-tiba teringin plak nak bikin Roti John yang tak berapa nak John... haha!Soalnya mau bikin Roti John tidak la sesukar mana... ga butuh lebih waktu....

So this is my first time bikin Roti John yang tak berapa nak John...sejak perlahan-lahan belajar masuk dapur ni, ada-ada jer jenis menu yang teringin nak try... tapi setakat yang simple-simple je lah.... lebih-lebih tue tak khatam lagik..

Hahaha!! takder rupa Roti John pun... bedal je lah.... asal kenyang diperut sudah!... and tak perlu makan nasi lemak hari ni.Bosan hehari menu sama jer....-


Okey dah siap... letak elok-elok dalam tupperware and siap dibawa ke opis untuk bekal sarapan pagik nanti! confirm kenyang sampai tengahari nanti! hohoho~ Besok menu apa plak agaknya eh?! adess!

1 comment:

MonizaM said...

lain kali buatlah lebih sekali. pos sikit ke klcc , boleh? hehe