Wednesday, May 11, 2011

Asmara 2 Episod 10

Warghhhh!! saya tertipu episod lepas... mati-mati saya ingatkan suhana betul-betul dah mengaku kat Asmara yang dia adalah zalia... rupanya itu hanya igauan mimpi asmara je.... hampehhh!! time tu dalam hati asik berkata 'tak tragisnya pertemuan kembali dorang' ...takat peluk je.... atleast kasi la kaw kaw nyer dramatik scene untuk pertemuan tu.... sebab bagi saya, itu kemuncak yang paling orang sangat-sangat tunggu...last-last mimpi rupanya...- haishhh

Owh ya, korang percaya tak, Asmara takkan bahagia hidup ngan Melati tue.... ni saya kasi contoh...-

Gabungan nama dorang tak sepadan langsung....

MELATI+ASMARA = MELARA
ASMARA+MELATI = ASMATI

Kompem nanti hidop dorang akan melara...pehtu dedua mati katak camtue saja akibat ketidakbahagiaan tu... haishhhh!

Jadi... sila sokong ASMARA ngan ZALIA yer...

ASMARA+ZALIA=ASMALIA
ZALIA+ASMARA=ZAMARA

Kot nanti nak buat nama anak pun sedap jugak kan? compare ngan ASMATI ngan MELARA tu kan?

HAHAHAHA matila MELATI tu, meroyan nakkan asmara... sedangkan semua orang dah tau yang ZALIA adalah SOULMATE ASMARA...



++ maaf yer penyokong Melati...


sekian

3 comments:

Wilayah Sepet Kuku said...

alahh...cinta tak semestinya bersatu...tak setuju!..hahaha, kesian Melati..dulu buta-buta jek dia bg asmara kahwin ngan zalia..tak de pun nak meroyan or ganggu rumahtangga derang..tapi,bila turn dia plak..jd mcm nie...mana keadilan!!..kami nak keadilan!..zalia hanya masa lalu asmara...sekarang dan masa depan asmara..adalah melati dan adam!...tak suke tak suke!..hahaha

*madu kan manis*.. ;p

Meer Miller said...

Kalo nanti depa tak bersatu n melati tak mengundurkan diri... kita nak marah2 ja kat kak PAH sebab tulis skrip camtue.... haha! dulu dia tak meroyan la sbb dia tak kawen lagi... tp dah kawen nie mesti dia meroyan.... :P dia mmg tak ganggu secara kasar.. tp kalo di telek2 dan ditenung2 time asmara kawen ngan zalia pun, dia still menempek2 kat asmara dengan cara yang sangat halus... bahyer tul si melati tu... haha... patutnya melati yg kena sedar yg dia adalah kisah masa lalu asmara... sebab zalia mmg SOULMATE asmara... tp nak wat camner kan? semer ni angkara percaturan si sahlan tu... dialah mastermind dalam semer keporakperandaan ni... dan orang lain jadik mangsa.... hahaha EMO tetiba~ alyn, asmara+melati tak seswai laaa :P

Wilayah Sepet Kuku said...

tak nak..tak suke tak suke!..haha, melati bkn menempel secara halus..tapi nampak tak, asmara mmg perlukan melati dlm hidup dia...walhal dia dah kahwin ngan zalia n ada masalah pun, melati gaks tolong dia..melati tolong dgn ikhlas, dia bleh terima semua tu dgn ikhlas,klu tak takanlah dia sanggup nak tolong..sedangkan asmara dah patah-patahkan hati melati n dlm masa yg sama, melati cuba terima lelaki yg separa lelaki tue..hehe,nampak tak permainannya..haha, mmg tau! tukang wat skrip nie..nak mainkan perasaan penonton jek...ntahnya si sahlan tue..ada jek agenda busuk dia..arrgg! menci lah tgk citer nie...haha, lagi hebat emo nie...apa pun, menjadi lah lakonan depa semua..sbb kita yg tgk nie..bleh terbawak2 perasaannye...

*sesuai sbb melati selalu tolak ansur..hehe*